Een hoogwaardige serre of traditionele aanbouw is een genot voor het leven. U profiteert volop van het heerlijke ochtendzonnetje, u geniet comfortabel van de avondrust in uw tuin en u maakt de wisseling van de seizoenen van dichtbij mee, vanuit uw vertrouwde huiselijke omgeving. Daarnaast verhoogt een serre of aanbouw die door Schröder Bouw & Montage wordt gebouwd direct en blijvend de waarde van uw woning. Hiertoe zorgen wij ervoor dat de serre perfect past bij de uitstraling van uw woning, uiteraard rekening houdend met uw eigen ideeën en wensen.

Daarnaast zijn de bouwkundige mogelijkheden en eventuele specifieke technische eisen belangrijke factoren om tot een verantwoord gebouwde serre of aanbouw te komen. De doordachte bouwwijze en het gebruik van eersteklas materialen staan garant voor optimaal wooncomfort in uw serre of aanbouw.

Serres
Om uw droomserre te verwezenlijken kunt u bij ons kiezen uit een grote diversiteit aan uitvoeringen en materiaaltoepassingen. Een aluminium of houten serre? Standaard lak of structuurlak? Eén kleur of bi-color uitvoering? Een lessenaardak, een waaierdak, een zadeldak, Victoriaanse stijl, Gregoriaanse stijl, moderne stijl of landelijke stijl? Openslaande deuren, schuifpui of vouwwand? Een serre bestaat meestal voor 80-90% uit glas, dus ook de keuze van het soort beglazing is een belangrijke factor bij de bouw van uw serre. Kiest u voor standaard veiligheidsglas, zonwerend glas, glas met een donkere coating, zelfreinigend glas, glas met geïntegreerde lamellen of zelfverwarmend glas? Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze om uw eigen droomserre te verwezenlijken.

Traditionele aanbouwen
De uitvoering van de traditionele serreaanbouw wordt geheel naar uw smaak en naar de stijl van uw woning ontworpen. Toepassing van een lichtstraat, een prijsvriendelijke kunststof lichtkoepel of Solartube zorgt voor de benodigde natuurlijke lichtinval. Omdat het daklicht mede de uitstraling van uw aanbouw bepaald heeft u keuze uit een verscheidenheid aan typen lichtstraten en lichtkoepels in kunststof, hout-aluminium of aluminium uitvoering. Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze om uw eigen droomaanbouw te verwezenlijken.Schröder’s totaalconcept
Familie Schröder biedt u een totaalconcept. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, bouwen én begeleiden bouwwerkzaamheden. Indien een vergunning benodigd is verzorgen wij de bouwtechnische tekeningen en regelen wij tevens de complete bouwaanvraag. Daarnaast kunnen wij de bijkomende bouwkundige werkzaamheden voor u verzorgen. Daardoor kunnen wij u een optimale kwaliteitsbeheersing garanderen en zorgen voor een soepele en snelle realisatie. Alles onder één dak. Makkelijker kan toch niet? Heeft u zelf, een vriend of familielid ook affiniteit met de bouw? Om te besparen op de kosten kunt u met behulp van onze bouwservice ook (een deel van) de bouwkundige werkzaamheden zelf uitvoeren.

Vul het contactformulier in of bel 073-5993095 meer informatie over het laten bouwen van een serre of voor het maken van een afspraak.