Schröder Bouw & Montage, is een gerenommeerd familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de bouwbranche. In de afgelopen 35 jaar heeft Schröder vele renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudsprojecten uitgevoerd voor diverse grote opdrachtgevers zoals luchthaven Schiphol, PTT, NS, Spoorwegmuseum en Justitie. Deze projecten bestonden uit een diversiteit aan werkzaamheden zoals het leveren en monteren van kozijnen, vliesgevels, beglazingen, gevel- en convectorbekleding, aluminium constructies, hardglas toepassingen en het renoveren van gebouwen.

Een aantal projecten, waarbij Schröder vanaf het begin tot het eind werd betrokken, vergden een hoge mate van deskundigheid en inventiviteit op het gebied van planning, logistiek én uitvoering. Deze projecten mogen dan ook met recht echte staaltjes van vakmanschap worden genoemd.

Met de uitgebreide ervaring die Schröder in de loop der jaren heeft opgedaan besluit Edu Schröder in 1986 zich ook op grotere schaal te gaan richten op particuliere projecten. De zonen Kevin en Jimmy Schröder zijn dan inmiddels ook al actief binnen het familiebedrijf. Zij hebben vanaf kinds af aan al veel werkervaring opgedaan en hebben daarnaast ook diverse opleidingen genoten. Beide zonen zijn dan ook helemaal geïntegreerd binnen het familiebedrijf.

Kortom, de ervaring en deskundigheid van onze mensen zorgt ervoor dat ook uw project tot  volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Het is niet zo vreemd dat veel van onze nieuwe klanten naar ons worden doorverwezen door tevreden bestaande klanten. Kwaliteit en service gegarandeerd. Benieuwd wat wij ook voor u zouden kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel 073-5993095 meer informatie of voor het maken van een afspraak.