Net als bij onze producten is ook de financiële dienstverlening maatwerk. Naast contante betaling of financiering op hypothecaire basis hebben wij voor u de mogelijkheid om tegen bijzonder gunstige condities uw investering achteraf per maand te betalen. De rentekosten die gelden voor woningonderhoud en woningverbetering van de eerste woning zijn nog steeds voor 100% aftrekbaar van uw inkomen!

 

Schröder Bouw & Montage Betaalplan

De mogelijkheden van het Schröder Bouw & Montage betaalplan:

U heeft mooie plannen voor uw huis: een nieuwe schuifpui, een aanbouw of een ruime dakkapel wellicht. U wilt wel maar helaas is het budget nog niet toereikend...
Maar waarom wachten als u met het Schröder Bouw & Montage betaalplan al uw wensen direct in vervulling kunt laten gaan! Het Schröder Bouw & Montage betaalplan heeft twee aantrekkelijke producten voor u.

Kies zelf het product dat het beste bij u past. Wij regelen de rest.

 

1) Schröder Bouw & Montage betaalplan Comfort:
Nu al genieten van uw aankoop en pas over een jaar betalen. Dat is pas comfortabel. U kunt uw mooie plannen per direct al in vervulling laten gaan. Het werkt als volgt: gedurende 12 maanden heeft u uitstel van betaling. Daarna betaalt u het aankoopbedrag in gelijke maandelijkse termijnen terug. U hoeft hier niets voor te doen; wij regelen alles voor u!
Gedurende de terugbetaalperiode heeft u de zekerheid dat het vooraf afgesproken maandbedrag, de looptijd en het rentepercentage niet zullen wijzigen. Wilt u toch eerder aflossen? Dat kan altijd en hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. De keuze is geheel aan u! Maak uw dromen waar en betaal over een jaar.
Heeft u meer informatie nodig? Bel ons gerust op!

Uw voordelen:

  • Een rentevrije looptijd gedurende de eerste 12 maanden
  • Geen taxatiekosten, notariskosten en afsluitprovisie
  • Een lage rente die de gehele looptijd vast staat
  • U bent direct eigenaar
  • Het belangrijkste: te allen tijde boetevrij vervroegd aflossen

 

 

2) Schröder Bouw & Montage betaalplan Vast:

Met het Schröder Bouw & Montage betaalplan Vast betaalt u uw aankoop gespreid over een aantal maanden terug. U betaalt de rente en aflossing in gelijke maandelijkse termijnen. De looptijd loopt tot maximaal 120 maanden. De rente staat gedurende de looptijd vast. U staat dan ook niet voor ongewenste verrassingen. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om vervroegd, boetevrij af te lossen. De rente van het Schröder Bouw & Montage betaalplan Vast kan fiscaal aftrekbaar* zijn, indien u deze financiering afsluit voor woningonderhoud of woningverbetering van uw eigen woning (hoofdverblijf)*.
Rente op leningen voor andere doeleinden, waaronder het financieren van uw inrichting is niet aftrekbaar. In veel gevallen kan een lening voordeliger zijn dan een hypotheek. U heeft namelijk geen bijkomende kosten voor de notaris en taxatie van uw huis.

 

Meer weten?
Vraag naar de algemene voorwaarden en de prospectus van dit financieringsproduct of raadpleeg deze informatie op www.homexcellent.nl.

 

 

De Schröder Bouw & Montage Betaalplannen zijn niet-doorlopend goederenkrediet aanbiedingen van HomExcellent van Comfort Card, een handels- en merknaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie bij het BKR is onderdeel van de procedure. Vraag naar de voorwaarden en prospectus of raadpleeg deze op www.homexcellent.nl. Santander en Schröder Bouw & Montage geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.
* Raadpleeg de Belastingdienst of uw persoonlijk belastingadviseur voor de voorwaarden. Santander en Schröder Bouw & Montage geven geen fiscaal advies.

CONTACT
E-mail: info@schroder-bouw.nl

Informatie:
Voor informatieaanvragen kunt u ons mailen of bellen. Wij zorgen ervoor dat u uw gewenste informatie per post of per e-mail ontvangt.